Φυσιογνωμία, Αλλοιωμένη Αλήθεια

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Νίκος Τουμαράς, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου, με τίτλο "Φυσιογνωμία, Αλλοιωμένη Αλήθεια", στο καφέ White Rabbit.
Στην εκδήλωση εκτός απο τoν ίδια, θα μιλήσουν και η Μαρία Μουστοπούλου (συγγραφέας-επιμελήτρια) και η Ναταλία ΒαΪοπούλου (συγγραφέας).

Από το οπισθόφυλλο...
Είναι έφηβος, φαινοµενικά ο Πέτρος ζει κανονικά. Ωστόσο τους έχει ξεγελάσει. Με τη βοήθεια του Ιάσονα υλοποιείται το σχέδιο. Οικογένεια, σχολείο, φίλοι είναι ανυποψίαστοι. Στο πρόσωπο του Ιάσονα αντικρίζουν τον Πέτρο. Παριστάνει κάποιον µε τον οποίο δεν υπάρχει εµφανής οµοιότητα, τα καταφέρνουν. Ζει τη ζωή του Πέτρου σε κάθε της µορφή, αφοσιώνεται εκεί, παρατώντας τη δική του πορεία. Και όλα αυτά για την ανακάλυψη της αλήθειας. Για ένα έγκληµα για το οποίο νιώθει υπεύθυνος. Αγαπά, αλλά εκδηλώνεται βίαια. Πονά και ο ίδιος, πληρώνει το τίµηµα. Αντλώντας τις ιστορίες από την πραγµατικότητα, ξεδιπλώνονται πολλαπλά γεγονότα, µυστήρια και πρόσωπα. Στο τέλος θα µάθει, αλλά δεν θα µπορέσει να διακρίνει τον ένα και µοναδικό υπαίτιο!
Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.



Λίγα λόγια για τον συγγραφέα...
O Νίκος Τουµαράς γεννήθηκε το 1994 και µεγάλωσε στην Αθήνα. Με κλίση στις θεωρητικές επιστήµες και την έκθεση, αποφάσισε τελικά να επιλέξει έναν διαφορετικό κλάδο επιστηµών. Μόλις τελείωσε τις σπουδές στο τµήµα Οικονοµικής Επιστήµης του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), προσδοκώντας να συνεχίσει τον κύκλο σπουδών του και σε ανώτερο επίπεδο. Με καταγωγή από την Ευρυτανία, έχει βραβευθεί µε υποτροφία από την Ένωση Ευρυτάνων Αµερικής. Το 2015 ήταν ανάµεσα στους νικητές ευρωπαϊκού διαγωνισµού συγγραφής κειµένου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, µε θέµα τη διεύρυνση και τις προκλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σήµερα. Το βιβλίο «Φυσιογνωµία: Αλλοιωµένη Αλήθεια» είναι το πρώτο του εγχείρηµα και ευελπιστεί να ακολουθήσουν ακόµη περισσότερα!

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah