Πιροσκί-Πιρασκία

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010



Υλικά για τη ζύμη
2 ποτήρια νερό χλιαρό, 1 κουταλάκι μαγιά, 4 ποτήρια αλεύρι, 2 αυγά , 2 κουταλιές λάδι
Υλικά για τη γέμιση: 6 κουταλιές λάδι , μισό κιλό κιμά, 2 κρεμμύδια, μισό κουταλάκι μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 
Διαλύουμε τη μαγιά με το νερό. Μετά ρίχνουμε το λάδι, τ' αυγά λίγο αλάτι και λίγο-λίγο τ' αλεύρι. Τα ζυμώνουμε , τ' ανοίγουμε μικρά χοντρά φύλλα.
 Ροδίζουμε το κρεμμύδι με τον κιμά, το λάδι, τ' αλάτι, το πιπέρι σε μια κατσαρόλα. Βάζουμε από τον ψημένο κιμά σε κάθε φύλλο το κλείνουμε στην άκρη να κολλήσει και τα τηγανίζουμε.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah